Psykolog og terapi i København

Jeg hedder Izabela Krzywicka.

Jeg er psykolog og filolog og har boet og arbejdet mange år i København.

Jeg er uddannet Cand.Psych. fra Universitet SWPS i Sopot (Polen). Derudover har jeg en kandidatgrad i Polsk Filologi og Engelsk Filologi fra Gdansk Universitet.

På nuværende tidspunkt har jeg en privat psykologisk praksis, hvor jeg tilbyder individuel terapi samt terapi for par – både på polsk og engelsk.

I min professionelle karriere har jeg arbejdet som akademisk lektor ved flere universiteter i Polen, blandt andet på fysioterapi uddannesse samt foredrag ved Medical University of Gdansk.

Siden 2014 har jeg arbejdet professionelt ved en af de største sædbanker i verden med infertilitetsklinikker i Polen og andre europæiske lande eksempelvis Grækenland, Cypern, Ungarn og de baltiske lande). Her har jeg støttet par til at løse problemer relateret til infertilitets kriser og livs dilemmaer, der medfører vanskelige og langsigtede beslutninger.

Jeg er medlem af The European Fertility Society, hvor jeg har ansvaret for Udvalget for Nationale Repræsentanter.

Jeg samarbejder tæt med Røde Kors Kvindenetværk

Både professionel og privat erfaring gør det muligt for mig, at forstå problemerne hos mennesker, der bor og arbejder i udlandet, væk fra deres hjemland.

Emnet for terapien afhænger naturligvis af dine individuelle behov. Jeg er her for at ledsage dig på din rejse samt hjælpe dig med at forstå og afklare tankerne.

Charlottenlund Stationplads 2, lokale 101

2920, Charlottenlund

contact@izabelakrzywicka.dk

Tlf: +45 81883505